Datalogger ter grootte van creditcard

Blulog heeft de komst van een zeer kleine NFC-datalogger aangekondigd waarmee de temperatuur tijdens transport gecontroleerd kan worden. De sensor is niet groter dan een creditcard. Het apparaat kan ingesteld worden op temperaturen tussen de 15 en 25 °C, 2 tot 8 °C of een ander door de gebruiker gedefinieerd temperatuurbereik. De meting wordt verricht via een drukknop. Zodra het temperatuurbereik afwijkt, geeft een LED-diode dit door aan de ontvanger.

De ontvanger is in staat het gehele temperatuurverloop te controleren. Via NFC-technologie worden afwijkingen gemeld via smartphone of andere mobiele toestellen. De gegevens worden vervolgens automatisch geüpload naar een beveiligde cloud-databank die via een online webportaal te raadplegen is. De nieuwe datalogger kan geprogrammeerd worden met alle mogelijke product- en transportgegevens en zal door Blulog gepresenteerd worden tijdens de Fruit Logistica vakbeurs, hal B, stand E-19.


Voor meer informatie:
Jeremy Laurens
Blulog
Tel: +48 606 641176
jeremy.laurens@blulog.eu
www.blulog.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.