Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Datalogger ter grootte van creditcard

Blulog heeft de komst van een zeer kleine NFC-datalogger aangekondigd waarmee de temperatuur tijdens transport gecontroleerd kan worden. De sensor is niet groter dan een creditcard. Het apparaat kan ingesteld worden op temperaturen tussen de 15 en 25 °C, 2 tot 8 °C of een ander door de gebruiker gedefinieerd temperatuurbereik. De meting wordt verricht via een drukknop. Zodra het temperatuurbereik afwijkt, geeft een LED-diode dit door aan de ontvanger.

De ontvanger is in staat het gehele temperatuurverloop te controleren. Via NFC-technologie worden afwijkingen gemeld via smartphone of andere mobiele toestellen. De gegevens worden vervolgens automatisch geüpload naar een beveiligde cloud-databank die via een online webportaal te raadplegen is. De nieuwe datalogger kan geprogrammeerd worden met alle mogelijke product- en transportgegevens en zal door Blulog gepresenteerd worden tijdens de Fruit Logistica vakbeurs, hal B, stand E-19.


Voor meer informatie:
Jeremy Laurens
Blulog
Tel: +48 606 641176
jeremy.laurens@blulog.eu
www.blulog.eu
Publicatiedatum: