Nieuw: de online temperatuurlogger

Deze betaalbare, innovatieve dataloggers van Europese makelij bieden AGF-exporteurs realtime informatie over temperatuurgegevens en zullen door Switrace gepresenteerd worden tijdens de Fruit Logistica vakbeurs.

Het AGF-vervoer van teler naar retailer waarbij de kwaliteit optimaal behouden blijft, is een belangrijke factor voor exporteurs. Dataloggers zijn vaak duur en ingewikkeld in gebruik. Toegang tot het internet is vaak een vereiste om de temperatuurgegevens in te kunnen zien. De serie I-PLUG dataloggers van Switrace biedt gebruikers onmiddellijke toegang tot gegevens tegen een betaalbare prijs. Patrick Poulet van Switrace legt uit dat de nieuwe I-PLUG serie voorzien is van een LCD-scherm die de omgevingstemperatuur met één druk op de knop weergeeft door middel van een externe digitale sensor. "Doordat gebruikers onmiddellijk inzicht krijgen in de gegevens kunnen zij snel ingrijpen bij temperatuursveranderingen die nadelig zijn voor de producten die vervoerd worden."

Temperatuurtracking
Het apparaat is uitgerust met Dataflow, een online applicatie van Switrace voor volgapparaten en temperaturen. Gebruikers kunnen inloggen via een persoonlijk account, waar zij de loggers af kunnen lezen en programmeren, waarna de gegevens op een beveiligd platform opgeslagen worden. "Zodra men een heleboel dataloggers op het platform heeft ingevoerd, dan kunnen gegevens met betrekking tot temperatuur, herkomst en bestemmingen geanalyseerd worden, waarbij gefilterd kan worden op fruitsoort, transportmiddel, etc. Het is dus een zeer nauwkeurig systeem."

Switrace presenteert de nieuwe I-PLUG serie tijdens Fruit Logistica, Hal 21, stand A-07.

Voor meer informatie:
Steven Maxwell
Switrace
Tel: +44 7796 948491
steven@freshposition.com
www.freshposition.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven