Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw-Zeelandse uienteler tevreden over kwaliteit

De Nieuw-Zeelandse uienproducent Bostock zal ruim vertegenwoordigd zijn tijdens de Fruit Logistica dit jaar. Het bedrijf hoopt hiermee zijn zakelijke contacten in Europa, Amerika en Azië verder uit te breiden.



Eigenaar John Bostock legt uit dat de vakbeurs ongelooflijk belangrijk is vanwege het tijdstip waarop deze gehouden wordt. "We zijn net aan onze uienoogst begonnen en het appelseizoen breekt over een paar weken aan. De beurs is dan ook een goede gelegenheid om onze programma's met onze internationale klanten te bevestigen." Bostock is met name enthousiast over de goede vooruitzichten voor het Nieuw-Zeelandse uien- en appelseizoen. 



"De appelen zijn er prima uit qua kleuring en kaliber en het seizoen zal eerder aanvangen dan vorig jaar." En ook het uienseizoen is bij Bostock in volle gang. Het bedrijf heeft onlangs geïnvesteerd in de nieuwste technologieën voor zijn verpakkingsfaciliteit. "Het is warm en droog geweest en we maken ons op voor een 'ouderwetse' uienoogst. Onze nieuwe automatische verpakkingslijnen zijn veel efficiënter. Bostock Nieuw-Zeeland levert gecertificeerde uien van hoge kwaliteit aan zijn internationale klanten," besluit Bostock.

Voor meer informatie:
Catherine Wedd
Bostock
Tel: 06 8783196
Mob: 0212886770
Fax: 06 8783194
catherine@attn.co.nz

Publicatiedatum: