Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nationale Business Succes Award Instituut

Tolsma branchewinnaar 2016 in de Bewaartechniekbranche

Tolsma is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Bewaartechniekbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. "Tolsma geldt als een van de leidende bedrijven op het gebied van bewaartechniek en klimaatbeheersing en weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid."

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Tolsma een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. 'Innovatie is het sleutelwoord bij Tolsma, want zij is continu bezig haar diensten en producten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van haar klanten. De door Tolsma ontwikkelde klimaatcomputer, Vision Control, en de milieuvriendelijke koelsystemen zijn mooie voorbeelden van haar innovatief vermogen.

"De wereld van Tolsma is hightech", stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. "Succes is hier te danken aan kennis, kennis en kennis. Over het product, over wat er met het product kan en moet gebeuren en over hoe dat dan moet gebeuren. Tolsma heeft in vergelijking met haar concurrenten de grootste R&D-afdeling en onderhoudt zeer nauwe banden met de Universiteit Wageningen. Haar techniek en haar besturingssoftware is ongeƫvenaard. De combinatie van techniek en bewaaradvies resulteert in het hoogste bewaarrendement voor klanten."

"Gedrevenheid, passie, innovatie, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van Tolsma een absolute topper in haar wereld. Vaderlands vakmanschap en ondernemerschap ten voeten uit. Een toonbeeld van Nederlandse kennis en kunde in de agrarische wereld!", aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie:
Tolsma
P. Wesseling
T: 0527-636465
E: pieterwesseling@tolsma.com
www.tolsma.com/nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven