Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uientelers Zuidwest-Nederland op bezoek bij De Groot en Slot en Bejo

Ook dit jaar is er weer een groep uientelers uit het Zeeland en West-Brabant op bezoek geweest bij De Groot en Slot en Bejo. Een enthousiaste groep van 14 man is afgelopen dinsdag meegenomen in de wereld van veredeling en uienzaadteelt.

De groep startte bij De Groot en Slot. Peter Vroegindeweij (accountmanager) gaf een presentatie waarin aandacht werd besteed aan de veredeling van nieuwe uienrassen. Nieuwe uienrassen kwamen aan bod, maar ook welke we nog kunnen verwachten in de komende jaren. Leon Mulder (manager operations) heeft een rondleiding verzorgt door het kantoor, de schuren en de kassen bij De Groot en Slot. In de middag is de groep naar Bejo in Warmenhuizen gereden. Daar kregen ze een rondleiding door Mark van Gerwen. Het gehele traject van testen, schonen en verpakken van het uienzaad werd doorlopen.



De groep uientelers heeft deze dag een duidelijk beeld gekregen wat er bij komt kijken om u als uienteler te kunnen voorzien van de juiste rassen en topkwaliteit uienzaad!

Bron: De Groot en Slot
Publicatiedatum: