Bewaaravond: 1 maart te Kruisland en 9 maart te Emmeloord

Hoe kan ik mijn productkwaliteit waarborgen in een seizoen vol temperatuurschommelingen? Deze en andere vragen leven ongetwijfeld bij u. We zitten midden in een lastig bewaarseizoen. De hoge temperaturen in oktober en november kunnen voor kwaliteitsproblemen gaan zorgen gaandeweg het bewaarseizoen. Zo waren de momenten om met buitenlucht te ventileren minimaal en was het bijvoorbeeld lastig om de uien droog te houden.



Wij zijn zeer benieuwd naar uw ervaringen van dit seizoen: welke keuzes heeft u bewust gemaakt en tegen welke problemen liep u aan? Het doel van deze bijeenkomst is het uitwisselen van ervaringen en kennis tussen gebruikers, de voor- en nadelen van de systemen en het effect van mechanische koeling.

Zuid-Nederland en België
Wanneer: Dinsdag 1 maart om 19:30 uur
Waar: Café Partycentrum Koch te Kruisland
Wie: Arjan van Hassel 06-51327824
Pieter van Damme 06-13113215
Lars Horsten 06-57847663

Noord- en Midden-Nederland
Wanneer: Woensdag 9 maart om 19:30 uur
Waar: Tolsma-Grisnich, Fabrieksweg 7, 8304 AT Emmeloord
Wie: Huub Maerman 06-51327830
Sicco Zijlstra 06-51327821

Aanmelden kan via email receptie@tolsma.com, of bel ons op 0527-636465. We zien er naar uit u te ontmoeten op bovenstaande data en locaties.

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven