Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Trier breidt vloot uit met 155 machines

Van Trier transportbanden en trechter verhuur koopt 155 machines extra voor het seizoen 2016. Met een totaal orderbedrag van 4,65 miljoen euro heeft het Verhuurbedrijf van Trier zijn verhuurvloot van transportbanden en trechters voor bulkgoederen uitgebreid met 155 extra machines.





Om deze grootse voorraad van Hallenvullers, Duobanden en Stortbakken op één locatie te kunnen huisvesten wordt er druk gewerkt om de opslagruimte in Tholen te vergroten.





Op een totaal oppervlakte van 31150 m² is er voor transportbandgebruikers voldoende keus. De meest voorkomende bulkgoederen voor deze transportsystemen zijn aardappelen, graan, cacaobonen, koffiebonen, uien, diermeel, houtchips, houtpellets, zand, grint, steenkolen, afval, kledingzakken, bietenpulp, glas en grondstoffen. In 2015 was de omzetverdeling NL 47% BE 21% DE 20% US 8% RUS 4%.







Bron: Van Trier
Publicatiedatum: