Fotoreportage Open Dag CZAV en Rusthoeve

Tholen - Woensdag 15 juni was de jaarlijkse Open Dag van CZAV en Proefboerderij Rusthoeve. Veel bezoekers waren nieuwsgierig naar de resultaten van proeven in diverse gewassen. In de proefvelden met uien was onder meer een onkruidbestrijdingsproef aangelegd en waren diverse bemestingsconcepten. De buien vielen gelukkig mee, zodat de rondgangen langs de proefvelden probleemloos door konden gaan.


Klik hier voor de fotoreportage
 
Bezoekers lieten zich onder andere informeren over de ontwikkelingen op het gebied van high tech farming en precisielandbouw. De Open Dag bood een uitgelezen kans voor fabrikanten en ontwikkelaars om nieuwe technieken aan telers te tonen. De interesse van telers hierin en hun vraag naar nauwkeurige en specialistische data motiveert producenten om verder te innoveren.

Naast de aandacht voor High Tech Farming boden CZAV en Rusthoeve ook weer een programma met rondgangen langs de proefvelden, workshops en een jongerenprogramma. Uiteraard was er ook volop gelegenheid om vakgenoten en leveranciers te ontmoeten op de uitgebreide infomarkt. Als aandenken aan deze succesvolle Open Dag kon iedere bezoeker een fraaie en handige CZAV broodtrommel mee naar huis nemen.

Klik hier voor de fotoreportage

Foto's: Daan Sturm

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven