Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overname Louis Verburg door Gebr. Weststrate

Landbouwmechanisatiebedrijf Gebr. Weststrate B.V. neemt per 1 november 2016 mechanisatiebedrijf Louis Verburg te Nieuwerkerk (Zld) over. Het bedrijf zal op dezelfde locatie voortgezet worden. Gebr. Weststrate B.V. is een mechanisatiebedrijf met vestigingen in Krabbendijke, Goes en Koudekerke (Zld). Per 1 november 2016 wordt het bestaande bedrijf Louis Verburg B.V. overgenomen van de huidige eigenaar. Het mechanisatiebedrijf is gelegen in Nieuwerkerk (Schouwen Duiveland) op een beeldbepalende locatie aan de N59.
 
Het bedrijf zal op dezelfde locatie en met dezelfde mensen voortgezet worden. Voor de relaties verandert er niets. Op de huidige vestigingen en in Nieuwerkerk staan de vertrouwde mensen klaar om de klanten van dienst te zijn. Gebr. Weststrate B.V. is dealer van verschillende A-merken. Louis Verburg B.V. past met het aangrenzende rayon en meerdere dezelfde merken (zoals New Holland) uitstekend bij het bedrijf.
 

Publicatiedatum: