Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jongejans luchttechniek en JDC versterken directie

Jongejans Luchttechniek uit Den Helder, fabrikant van stofafzuiginstallaties voor de agrarische sector, heeft haar directieteam versterkt. Marco Dorsman (36) zal per 1 januari 2017 in dienst treden als CEO van het Amerikaanse dochterbedrijf JDC USA, gevestigd in Meridian, Idaho.
 
JDC ontwerpt en levert geautomatiseerde verwerkingslijnen voor met name de uienverwerkende industrie. Het bedrijf is afgelopen jaren sterk gegroeid en voorziet een toenemende behoefte aan haar totaaloplossingen. Marco is opgegroeid in de agrarische sector. Na zijn studie bedrijfskunde en diverse functies in het bedrijfsleven heeft hij gewerkt als accountmanager groot zakelijk food en agri bij de Rabobank. Hij is hierdoor goed bekend in de agrosector en markt van JDC.
 
Bij Jongejans Luchttechniek is Ronald de Boer, al vele jaren in dienst als bedrijfsleider, aangesteld als directeur. De nieuwe directie zal de organisatie verder professionaliseren en uitbreiden.
 
De beide eigenaren, Fred en Hugo Jongejans, kunnen zich hierdoor meer richten op product- en markt ontwikkeling in relatie tot de commerciƫle kansen die de agrarische sector momenteel biedt. "Vooral het elektronisch/mechanisch verwerken van agrarische producten zal de komende jaren ingrijpend toenemen", aldus Fred Jongejans. "De basis van ons bedrijf is door ons gelegd maar met deze directieversterking kunnen we gecontroleerd verder groeien".
 
Voor meer informatie:
Fred en Hugo Jongejans
JDC Automated Packing Solutions
3983 E. Pine Ave Ste 100
Meridian,Idaho 83642
hugo@jdcpacking.com
www.jdcpacking.com
M: EU +31(0)6 51841384
M: USA +1 208-954-6094
T: +1 208-575-5375
Publicatiedatum: