Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rovadi full service-dealer voor dewulf~miedema in Limburg

Limburg is een belangrijk gebied voor de aardappelteelt in Nederland. Professionele telers met een moderne bedrijfsvoering. Een gebied waarbij de telers, de dealers en dus ook dewulf~miedema continu in beweging zijn. Voor dit gebied heeft dewulf~miedema Rovadi uit Ysselsteyn als nieuwe full-service dealer aangesteld.
Hiermee is de volgende stap gezet richting een optimale dienstverlening aan onze klanten in Limburg.



Rovadi is een vooruitstrevend bedrijf met haar vestiging in Ysselsteyn op de grens van Brabant en Limburg. Sinds een aantal jaren vertegenwoordigt Rovadi zowel Dewulf als Miedema al in het oostelijk deel van Brabant en de kop van Limburg. Rovadi heeft naast dewulf~miedema een aantal andere topmerken in haar programma. Relatiebeheer en vooral een topservice staan voorop bij Rovadi. Door de uitbreiding van het gebied kunnen de moderne aardappeltelers in oostelijk Brabant en heel Limburg voorzien worden van een professionele full-service ondersteuning voor alle Dewulf én Miedema producten.


Publicatiedatum: