Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Steeds meer uienbewaring in kisten

Hoekman Houtindustrie is gespecialiseerd in het vervaardigen van houten transportverpakkingen zoals pallets, vlonders, opzetranden en aardappel-, uien-, wortel- en fruitkisten. Ook in de uiensector wordt steeds vaker gekozen voor bewaring in kisten. "Dit biedt steeds meer economische voordelen. Je hebt de mogelijkheid in te spelen op je bewaarklimaat en bewaren in kisten draagt bij aan een snelle en flexibele levering aan afnemers", legt Robert Helder van Hoekman Houtindustrie uit. "Voordelen van opslag, behandeling en bewaring in kisten zijn de beperking van schade aan het product, de beperking van de kans op ziekten, en de hoge opslagcapaciteit per vierkante meter. Ook zijn er geen druk vaste wanden nodig bij kistenbewaring en biedt het logistieke voordelen", voegt hij er aan toe.



Vooral klantgerichtheid en duurzaamheid zijn volgens hem de vereisten van vandaag de dag. "Goed luisteren naar gebruikers en kisten op maat maken draagt eraan bij om aan de wensen van klanten te kunnen voldoen. Wij bieden naast een breed standaardprogramma in diverse uitvoeringen ook producten op maat. Kisten moeten namelijk naadloos aansluiten bij de bedrijfsvoering en zijn afhankelijk van het bewaarsysteem dat gebruikt wordt. Zo zijn er blaassystemen voor dichte kisten en zuigsystemen voor open kisten. Alles om de kwaliteit van het eindproduct zo hoog mogelijk te houden", aldus Robert.

verkoop@hoekmanhoutindustrie.com

Publicatiedatum: