Rotterdamse pop-up shop brengt vers in beeld bij stedeling

"Groenten en fruit groeien in de achtertuin van Rotterdam"

In de week van 20 tot en met 26 maart runnen vijf voedselondernemers uit de regio de pop-up shop GersVers in de Wereld van Smaak in Rotterdam. Dit doen ze om 'de Rotterdammer' op een leuke en laagdrempelige manier kennis te laten maken met hun producten. Ook proberen ze inzicht te krijgen in de wensen en behoeften van de stadse eindconsument. "Fruit, groenten, granen, zuivel en vlees... de hele schijf van 5 groeit gewoon in 'de achtertuin van Rotterdam", luidt het credo.


Een van de hoogtepunten van deze week is het bezoek van burgemeester Aboutaleb op dinsdag 21 maart, die door de barista's van Heilige Rotterdamse Boontjes een koffie wordt aangeboden gemaakt met lokaal gebrande koffiebonen en volle boerenmelk van Delflandse zuivel.

GersVers is een initiatief van het Food Cluster van de Gemeente Rotterdam om voedselproducenten uit de regio te omarmen en te promoten. Dagelijks produceren zij de lekkerste, verse producten in de buurt. Daarmee stimuleren ze niet alleen goed en gezond eetgedrag, maar dragen ze ook bij aan de lokale economie en aan werkgelegenheid.

Bron: Food Cluster Rotterdam


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.