Professionele WiFi installatie bij Bowa in Waarde

Voor de kantoor en productieomgeving was uiensorteer- en pakstation Bowa in Waarde op zoek naar een goed werkend WiFi systeem. Het netwerk wordt met name gebruikt voor orderverwerking maar ook om hun bezoekers een internetverbinding te bieden. Het netwerk is gebaseerd op een Ruckus installatie en telt in totaal zo'n 7 zenders. Hiermee wordt het gehele pand en buitenterrein voorzien van een perfecte WiFi-verbinding. Het Wifi netwerk is geïntegreerd in het Office netwerk zodat een naadloze koppeling met het ERP programma mogelijk is. De bezoekers daarentegen hebben alleen toegang tot internet.Onderhoud en monitoring
"Door proactief onderhoud en monitoring wordt het WiFi-systeem steeds voorzien van de laatste software en wordt er actie ondernomen als er onverhoeds toch iets niet in de haak is met het systeem", vertelt Marc Brouwer van M.BitZ.


Met vriendelijke groet,
Marc Brouwer
M.BitZ
Oude Rijksweg 19h
4413 NK Krabbendijke
Tel: 0113-50 14 14
M.Brouwer@mbitz.nl
www.mbitz.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.