Veel bezoekers op nieuwe combinatie Empack, Automation en Logistics & Distribution

Fotoreportage Empack 2017

Tholen - Dit jaar vond voor het eerst de combinatie van vakbeurzen Empack, Logistics & Distribution en Automation plaats. Drie vakbeurzen onder één dak in de Brabanthallen. In totaal hebben ruim 8.300 verpakkings-, automatiserings- en logistieke professionals een bezoek gebracht. Op de 15e editie van Empack hebben de 335 exposanten samen bijna 6.500 bezoekers mogen verwelkomen. Dit betekent een stijging van 30% in vergelijking met de vorige editie in 's-Hertogenbosch.

Bezoekers op Empack maakten bij de entree een reis door 15 jaar verpakkingsontwikkelingen om vervolgens de toekomst van verpakken in te stappen.
Tijdens deze twee dagen draaide het om ontmoeten, ontdekken en beleven. Exposanten waren druk in de weer om bezoekers te voorzien van informatie, innovaties te presenteren en te netwerken. Bezoekers maakten volop gebruik van de nieuwe Smart Badge zodat folders en brochures overbodig werden. Opvallend tijdens deze editie was ook de animo voor de verschillende uitgezette innovatieroutes. Op deze manier kon men heel gericht de juiste exposanten op het gebied van circulair verpakken, food, technologie of e-commerce vinden.


Klik hier om de fotoreportage te bekijken

De doelstelling is volgende beursorganisatie bereikt, potentiële klanten zijn in contact gebracht met de aanbieders uit de markt, de bezoeker is geboeid d.m.v. de verschillende kennissessies en heeft uitgebreid de gelegenheid gehad tot netwerken.
Verschillende standhouders pleitten ervoor om in een Interpack jaar (Interpack is de grote internationale verpakkingsbeurs die om de 3 jaar in Düsseldorf wordt gehouden) geen Empack te organiseren. De Interpack vindt plaatst van 4 tot en met 10 mei a.s. Noviteiten worden door standhouders die ook aan de Interpack meedoen bewaard tot in Düsseldorf.

De volgende editie van Empack is in Utrecht op 10, 11 en 12 april 2018 in de Jaarbeurs. De locatie van Empack alterneert tussen Brabanthallen 's-Hertogenbosch in de oneven jaren en Jaarbeurs Utrecht in even jaren.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken

Auteur: Andries Gunter
Bron: www.agf.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven