Vidalia-uien in nieuw jasje

Onlangs heeft Potandon Produce zijn Green Giant Vidalia Onion doos in een nieuwe jasje gestoken voor het seizoen 2017. Vorig seizoen introduceerde Potandon al een nieuwe versie van zijn netverpakking. Deze werd goed ontvangen door retailers en was reden om ook de doos een nieuwe look te voorzien.

Potandons belangrijkste distributiepunt voor Green Giant Videlia uien is Ray Farms dat in 2012 onderscheiden werd met de Vidalia Grower of the Year Award. Eigenaar Danny Ray is erg optimistisch over het seizoen 2017. Zijn velden zijn gezond en de kwaliteit ziet er uitstekend uit. Dit seizoen zal Ray naast de legendarische zoete Vidalia ui ook zoete, rode uien leveren. Ralph Schwartz van Potandon legt uit dat de productie het afgelopen seizoen met zo'n 15% tot 20% is gegroeid en dat er volop uien beschikbaar zijn in de Vidalia regio. De grotere productie is te danken aan het uiterst zachte groeiseizoen. De komende drie weken zal Potandon de uien direct van het veld verkopen en vanaf ongeveer 1 juni zullen de uien uit voorraad geleverd worden. De huidige oogst zal 30% medium kalibers en 70% jumbo en grotere kalibers bevatten. In de aanloop naar Memorial Day zal de vraag naar verwachting flink stijgen. 

Dit jaar bestaat het Vidalia merk 25 jaar. De Vidalia ui is de nummer één groente van de staat Georgia en levert een grote bijdrage aan de lokale economie. 

Contact:
Ralph Schwartz
Potandon Produce
Tel: 208-557-5118 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.