Väderstad gaat in Rusland en Oekraïne strategisch partnerschap aan met John Deere

Om nog dichter bij onze klanten te staan en ter versterking van onze aanwezigheid in Rusland en Oekraïne, is Väderstad een regionaal dealerpartnerschap aangegaan met John Deere. Dit partnerschap betekent dat de producten van Väderstad en John Deere in deze beide landen verkocht zullen worden via hetzelfde dealernetwerk.

Rusland en Oekraïne zijn voor Väderstad belangrijke markten. Op dit moment maken in beide landen samen bijna 4000 landbouwers gebruik van de kwaliteitsmachines van Väderstad.

Als volgende stap en om dichter bij de landbouwers in Rusland en Oekraïne te staan, gaat Väderstad in de regio een partnerschap aan met John Deere. Deze overeenkomst betekent dat de Russische en Oekraïense John Deere-dealers, als onderdeel van de met Väderstad gesloten dealerovereenkomsten, het exclusieve recht krijgen om in hun regio Väderstad-producten te verkopen.

"Dit partnerschap biedt Väderstad de mogelijkheid om onze aanwezigheid op twee belangrijke markten zowel te versterken als geografisch uit te breiden. Onze klanten in Rusland en Oekraïne profiteren hiermee van het brede service en ondersteuningsnetwerk van vakkundige, ervaren dealers", aldus Mattias Hovnert, Sales & Marketing Director bij Väderstad.

Als extra ondersteuning voor onze klanten zetten de dochterondernemingen Väderstad Rusland en Väderstad Oekraïne hun belangrijke functie als lokale verkoop en servicespecialisten voor Väderstad die dicht bij hun klanten staan, in deze markten voort.

Een belangrijk aspect is dat het een distributie-overeenkomst tussen Väderstad en John Deere voor de Russische en Oekraïense markt betreft. Väderstad is een Zweeds familiebedrijf, dat geen intenties heeft om overgenomen te worden of te fuseren.

John Deere heeft een uitstekende reputatie als mondiale leverancier van landbouwmachines van hoge kwaliteit. Daarom beschouwt Väderstad John Deere als een passende partner in deze markten.

Nogmaals Mattias Hovnert van Väderstad: "De producten van Väderstad en de tractoren en andere producten van John Deere, stuk voor stuk van hoge kwaliteit, passen goed bij elkaar. Dit partnerschap zal dan ook onze beide merken in deze regio sterker maken."

Christoph Wigger, Vice President Sales & Marketing Region 2 bij John Deere, vult aan: "Dit partnerschap stelt John Deere-dealers in staat om Russische en Oekraïense klanten een completere serie machines te bieden. De dealers hebben toegang tot zowel een breed scala aan John Deere-machines als de grondbewerkings en zaaimachines van Väderstad."

Het partnerschap tussen Väderstad en John Deere in Rusland en Oekraïne gaat 25 juli 2017 van start.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.