Behns Transporte voegt derde Kolibri-bandlosser toe aan wagenpark

Suhlendorf, in de Duitse deelstaat Nedersaksen, is de thuisbasis van Friedrich Behns Transporte GmbH. Het bedrijf verzorgt regionale en internationale transporten van allerlei losgestorte droge producten, zoals aardappelen, graan en uien. Het wagenpark omvat ook een aantal koel- en vriestrailers en verschillende kippers voor het vervoer van asfalt, zand en grind. De wagens herken je aan de zilveren en blauwe strepen op de wanden en het logo in het zilver. Het zijn altijd opvallende verschijningen op de internationale wegen!Eerste compartimententrailer
Behns Transporte is een trouwe klant van H.W. van der Peet & Zn. Wij bouwden verschillende bandlossers voor dit bedrijf, in het opvallende donkerblauw en het donkerrode chassis. Behns Transporte was in 1999 een van de eerste klanten waarvoor wij een compartimententrailer bouwden. Daardoor konden zij gedeelde ladingen vervoeren voor een aardappelverpakker. Maar ook voor pootgoed werd deze trailer veel gebruikt.

In 2015 nam Behns Transporte hun eerste twee Kolibri bandlossers van ons af. Dit jaar voegden zij een derde toe aan hun wagenpark. Behns Transporte hecht veel waarde aan moderne en technisch vernuftige voertuigen. De eigenaren denken altijd goed na of alle nieuwe snufjes hun meer rendement of technisch voordeel kunnen opleveren.

H.W. van der Peet & Zn. werkt al 25 jaar samen met Behns Transporte. Destijds lag het bedrijf aan de enige weg in het dorpje. Aan het einde hiervan reed je zo het voormalige Oost-Duitsland binnen. In de regio is er inmiddels veel veranderd. Maar Volker en Peter Behns runnen het transportbedrijf nog steeds vanaf dezelfde locatie waar hun vader in 1964 begon.

Volgende week staat H.W. van der Peet op de MobiliteitsRAI
MobiliteitsRAI 19 t/m 21 oktober 2017
Donderdag 19 oktober 11.00 - 21.00 uur
Vrijdag 20 oktober 11.00 - 21.00 uur
Zaterdag 21 oktober 10.00 - 17.00 uur

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven