Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Drukbezochte show bij landbouwmachines- en interntransportspecialist

Gebr. Weststrate uit de brand



Bij de Gebroeders Weststrate in Goes was het van 23 t/m 25 november een drukte van belang. Het bedrijf hield open dagen met een grote show. Op zondag 10 april 2016 werd het bedrijf volledig verwoest door brand. Direct na de brand werden plannen gemaakt voor de wederopbouw van het bedrijf wat resulteerde in een bedrijfsgebouw van 4000 m2. Dit is 700 m2 meer dan het vorige gebouw.



Na de brand moest het werk toch doorgaan. De directie van De Wilhelminapolder bood aan om hun locatie te gebruiken als tijdelijk onderkomen. Vanuit de Gemeente Goes werd ook alle medewerking verleend om zo snel mogelijk operationeel te zijn op de huidige locatie.



Nadat eind december 2016 de fundering klaar was, stond er binnen 5 maanden een nieuw gebouw. De hoofdaannemer was Hanse Staalbouw uit Nieuwerkerk.
Gebr. Weststrate heeft verschillende productgroepen aan machines die gebruikt worden voor de akkerbouw, veehouderij en de fruitteelt.



Voorbeelden zijn landbouwmachines, intern transport, reinigingsapparatuur, bouwmachines en machines voor tuin en park van bekende merken zoals: Toyota, Dewulf, New Holland en vele anderen. Gebr. Weststrate beschikt over 4 vestigingen: Goes, Krabbendijke, Koudekerke en Nieuwerkerk.



Jan Franje van Franje Onions vertelt in het bedrijfsmagazine over de samenwerking met Gebr. Weststrate. Hij benoemt dat beide bedrijven familiebedrijven zijn. Zo lang als Jan Franje zich kan herinneren, doen beide bedrijven zaken met elkaar. Jan meent zelfs dat de tweede heftruck die door Gebr. Weststrate werd verkocht aan hen werd geleverd.



Zij zijn altijd klant geweest voor heftrucks en tractoren. De twee bedrijven hebben een goede band met elkaar. Dit komt ook omdat ze buren zijn. Over en weer helpen ze elkaar, zoals het gebruik van de weegbrug door Franje voor het wegen van heftrucks. Andersom wordt er gevraagd om bij de laadbrug een heftruck te kunnen lossen. De verhouding met het personeel voor het onderhoud van de machines is heel goed te noemen. Als er iets is, wordt het altijd naar tevredenheid opgelost.






Jossé de Koeijer, Wim Weststrate, Arjan Weststrate en Anton Weststrate.

Auteur: Andries Gunter

Publicatiedatum: