In memoriam Paul Peeters (Staay-Van Rijn)

Woensdag bereikte ons het trieste bericht dat onze collega Paul Peeters volkomen onverwachts is overleden. Paul meldde zich dinsdag 21 februari '18 nog ziek met griepachtige klachten en is in zijn slaap op woensdag overleden, zo schrijven zijn collega's in dit In Memoriam.

Paul Peeters was een fijne en betrokken collega, als mens als vakman en als vriend. Al meer dan 20 jaar zat Paul in het handelsvak en hij wist als geen ander met zijn klanten zaken te doen. Soms strijden, soms gunnen maar altijd betrokken en weten wat er speelt zowel in de commercie als in de loods bij de producten en collega's. Soms ging het met de klanten niet over de handel maar over voetbal of het leven of...

Dat ging dan op zo'n manier dat een ieder toch een beetje bij zichzelf moest lachen wat Paul nu weer had gezegd. Bij het informeren van de klanten over Paul bleek ook wel dat zij zeer aangedaan waren en eveneens totaal verrast.

Ook op de beurs Fruit Logistica in Berlijn was Paul nadrukkelijk aanwezig zowel overdag in de vele gesprekken in de stand van Staay Food Group als 's avonds met de collega's. Het weekend heeft Paul met zijn vrouw Anita en vrienden nog genoten van de stad Berlijn. Hij bereidde dat ook goed voor (optredens, bezienswaardigheden etc.). Want genieten kon Paul ook van "zijn" band, zijn boot, het golfen maar ook de wandelingen op Fresh Park Venlo met teamgenoten.

Paul had nog allerlei plannen voor het team Foodservice bij Staay-van Rijn met de nieuwbouw in het vooruitzicht, met nieuwe collega's, met klanten maar het heeft niet zo mogen zijn. We gaan hem missen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven