Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
bedrijvenmarkt met 30 stands

Waterman Onoins viert 20-jarig bestaan met open dag op 16 juni

Wie op zaterdag 16 juni a.s. de open dag van Waterman Onions in Emmeloord bezoekt, kan partner en kinderen rustig meenemen. De jubileumviering biedt een boeiend programma met informatieve elementen, vermaak voor jong en oud, prima catering en zelfs een banenmarkt.



Waterman Onions viert dit jaar haar 20-jarig bestaan met een open dag op zaterdag 16 juni 2018 tussen 10 en 16 uur. Iedereen is welkom maar zeker telers, afnemers, medewerkers, vrienden, familie en omwonenden worden in groten getale verwacht op het terrein van de uienspecialist in Emmeloord. De dag wordt ook aangegrepen voor de officiƫle opening van de derde bedrijfshal die vorig jaar in recordtempo is opgetrokken.

Informatie en vermaak
De open dag van Waterman Onions biedt een boeiende mix van informatie en vermaak. De hele dag zijn er rondleidingen door het bedrijf. U krijgt een uniek kijkje achter de schermen van de uienverwerking met toelichting door het personeel. Er is een bedrijvenmarkt met ruim 30 stands van bedrijven die verbonden zijn aan Waterman. Denk daarbij aan bijvoorbeeld technische bedrijven, een bank en leveranciers van verpakkingsmateriaal. Ook zal een aantal machines uit de uienteelt getoond worden. Voor scholieren en werkzoekenden is er zelfs een banenmarkt met informatie over stages en functies bij Waterman Onions.

De inwendige mens wordt verwend met de koffiespecialiteiten van de Barista Bulli en de hapjes van een uitstekende lokale cateraar; uiteraard ook met uiengerechten. Voor kinderen worden diverse activiteiten georganiseerd en ook de lachspieren van de oudere bezoekers worden aan het werk gezet. En om te onderstrepen dat Waterman Onions een maatschappelijk betrokken organisatie is, is er ook aandacht voor een goed doel.

De komende maanden houdt Waterman u op de hoogte van de verdere invulling van het programma.
Publicatiedatum: