Spaanse Benihort neemt lente-ui op in assortiment

De coöperatie San Isidrio de Benicarló (Benihort) heeft de lente-ui opgenomen in zijn portfolio. Het bedrijf bevindt zich momenteel midden in het lente- en zomerseizoen en voor de eerste keer komt dit product bij hen binnen. De lente-ui is afkomstig van tuinderijen van partners van Benihort. Benihort verwacht ongeveer 600.000 bossen te verhandelen die bestemd zullen zijn voor de binnenlandse markt.
 
"We werken met de Japanse en zoete Valenciaanse rassen. Deze zijn wit, vlezig en zachter en zoeter dan de rest van de variëteiten", legt Francisco Miguel Soriano uit. Het product wordt verzameld in bosjes van drie of vier stuks en verhandeld in verschillende verpakkingsformaten, afhankelijk van de behoeften van de klant.
 
In het aanbodoverzicht van Benihort zijn allerlei gewassen te vinden, waaronder artisjok, kropsla, citrus en watermeloen. De lente-uien van de coöperatie zijn ook te verkrijgen in de groothandel in het teeltgebied van het product en in de Benihort supermarkt, gelegen op het industrieterrein van de stad Castellón.

Bron: alimarket.es

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.