Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bekuplast komt met vouwkrat met RFID-chip

Bekuplast, de Duitse producent van kunststof kratten, heeft een omvangrijk productpalet ontworpen, dat onder meer bestaat uit kratten die speciaal voor de kwaliteitseisen in de verslogistiek ontwikkeld werden. Op de komende Fruit Logistica vakbeurs zal Bekuplast zich presenteren met een speciale vouwkrat voor verse producten, die erg geschikt is voor dynamische orderpicksystemen of opslag in een automatisch kleingoedmagazijn.


Volgens het bedrijf wordt dit mogelijk gemaakt dankzij de speciale bodem van het krat die een minimale bodemdoorbuiging bij belasting heeft en daarnaast ook geschikt is voor moderne pushsystemen. Als bijzonder extraatje is het krat uitgerust met een RFID-chip die optimale mogelijkheden tot het volgen van de vracht biedt. „De gepatenteerde Lift-Locksluiting van het krat zorgt voor ergonomische handling bij het uitklappen," zo meldt het bedrijf. De sluiting maakt een extreem snelle handling mogelijk bij tegelijkertijd een hoge sluitzekerheid en stapelbaarheid. „Met dit krat komen groenten en fruit veilig en in uitstekende kwaliteit aan op hun bestemming."
Publicatiedatum: