Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe trends onder de aandacht

LBP Rotterdam op de Fruit Logistica

LBP Rotterdam BV, logistiek dienstverlener gespecialiseerd in de afhandeling van verse groenten en fruit vanuit de gehele wereld, gevestigd in Maasdijk, is weer present op de Fruitlogistica. Op de gebruikelijke plaats in de hal van de Holland Fresh Group (Hall 3.2 – stand A-02) bent u weer van harte welkom om met de mensen en diensten van LBP kennis te maken of om een kopje koffie te komen drinken.

LBP Rotterdam BV maakt tevens van de aanwezigheid tijdens de beurs gebruik om de verbreding van de activiteiten onder de aandacht te brengen.
Niet alleen zet de dienstverlener de gebruikelijke diensten op de hen bekende wijze voort. Ook wil men de bezoeker kennis laten maken met de nieuwe zaken, die in het pand Honderdland 50 in Maasdijk worden aangeboden.

Kleinverpakken, netten van fruit, herverpakken van groot naar klein, poetsen van fruit, labellen, overzetten etc. allemaal activiteiten die de logistiek dienstverlener de laatste jaren aan haar portfolio heeft toegevoegd. LBP heeft in de laatste jaren haar machinepark zodanig uitgebreid, dat aan een groot aantal ompakwensen onmiddellijk gehoor kan worden gegeven. Misschien wilt u met LBP eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden, die LBP u te bieden heeft ?

U bent van harte welkom - Hall 3.2 - stand A-02 Ook mag u ons uiteraard voor of na de beurs aanspreken. LBP Rotterdam BV – e-mail : sales@lbprotterdam.nl of +31 174 – 530530

Publicatiedatum: