Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dinsdag 25 tot zaterdag 29 september

Open dagen bij Bejo en De Groot en Slot

Telers en partners uit de keten ontdekken uienrassen van Bejo en De Groot en Slot tijdens de Open Dagen van dinsdag 25 tot en met zaterdag 29 september 2018.

Bejo en De Groot en Slot delen graag hun resultaten van onderzoek en innovatie met relaties. Er zijn diverse activiteiten en bezienswaardigheden, waaronder rondleidingen, symposia en gewaspresentaties. 

Het uien-, sjalotten- en knoflookassortiment is te bezichtigen in een van de stands op het terrein van Bejo. Niet alleen de in Nederland geteelde rassen worden gepresenteerd, maar er staat een overzicht van het wereldwijde assortiment uitgestald. De rassen zijn geteeld in uiteenlopende klimaten en bestemd voor verschillende markten en doelgroepen. Daar komt u ons verkoopteam ook tegen. Graag geven zij u meer uitleg over de verschillende rassen en innovaties. 

De open dagen vinden plaats van dinsdag 25 september tot en met zaterdag 29 september van 09.00 tot 17.00 uur (zaterdag tot 16.00 uur) bij Bejo aan de Trambaan 1 in Warmenhuizen. 

Voor meer informatie:    
De Groot en Slot
1720 AA Broek op Langedijk
T 0226 33 12 00
F 0226 33 12 12
info@degrootenslot.nl 
www.degrootenslot.nl 

Publicatiedatum: