Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Politie vindt grote partij drugs tussen lading knoflook

Afgelopen maandagmiddag heeft de politie in een loods aan de Penningweg een grote partij drugs gevonden. Er zijn drie mannen aangehouden.

De politie kwam de drugs in de loods op bedrijventerrein Penninghof op het spoor tijdens een lopend onderzoek. De drugs waren verstopt in ongeveer dertig kleinere containers van ongeveer 1,5 m³, waarin knoflook was opgeslagen. Agenten namen maandagmiddag en –avond de drugs in beslag, waarna deze nader onderzocht zal worden. Op dit moment is nog niet duidelijk om welke drugs het gaat en de precieze hoeveelheid.

Aanhoudingen
In de loods en in de buurt hiervan zijn drie mannen aangehouden. Ze zijn voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Het gaat om een man (38) uit Etten-Leur en twee mannen (34 en 40 jaar) uit Spanje. De politie onderzoekt hun betrokkenheid bij de drugsvangst.

Bron: Politie

Publicatiedatum: