NAGF website vernieuwd

Alles over groenten en fruit op één plek

Stel, je hebt een idee om Nederlanders meer groenten en fruit te laten eten. Maar ben jij eigenlijk wel de eerste met dit idee? Zijn er best practices beschikbaar waar je van kunt leren? En hoeveel groenten en fruit eten Nederlanders eigenlijk? Het is lang nog niet zo makkelijk om hier de juiste antwoorden op te vinden. Zou het niet fijn zijn als er een plek was waar al deze informatie bij elkaar staat? Dat dacht het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF) ook.

Daarom is er nu op de website van het NAGF alles vinden wat te maken heeft met de consumptie van groenten en fruit in Nederland. De afgelopen maanden is achter de schermen hard gewerkt om dit mogelijk te maken.

Kennisbank over groenten en fruit
Een belangrijk nieuw onderdeel op de website is de kennisbank. Hier kunnen bezoekers alle relevante documentatie vinden rondom (het stimuleren van) de consumptie van groenten en fruit. Momenteel is de kennisbank gevuld met meer dan 60 rapporten, factsheets en artikelen. Het NAGF blijft de kennisbank aanvullen met up-to-date documentatie.

Op de nieuwspagina is direct het laatste nieuws te zien omtrent groenten en fruit. Ook is er een speciale Ga voor Kleur-omgeving met een toolkit, beeldbank en informatie over de kleur van de week. Zo wordt meedoen met de Ga voor Kleur-campagne makkelijker, aldus het NAGF. Verder is er op de projectenpagina in een oogopslag te zien wat het NAGF allemaal doet, of al heeft gedaan, en wat voor projecten er nog meer lopen om de consumptie van groenten en fruit in Nederland te stimuleren. 

Voor meer informatie:
NAGF 
E: info@nagf.nl 
W: https://nagf.nl/contact 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.