Perceel van 500 m2 grond nabij Sloten (FR) in online veiling

In opdracht van de curator wordt een perceel grond gelegen nabij de Jerdensdijk te Sloten (Friesland) online geveild op het platform van BOG Auctions. Het betreft een perceel landbouwgrond met een oppervlakte van 500 vierkante meter. De online veiling vindt plaats op 26 november 2020.

Het 500 vierkante meter grote perceel landbouwgrond dat op 26 november onder de digitale hamer verschijnt ligt in de gemeente Fryske Marren (Friese Meren), vlakbij de Jerdensdijk – plaatselijk bekend als Spanjaardsdijk – bij het historische vestingstadje Sloten.

Sloten, de kleinste van de Friese Elfsteden
Sloten (of Sleat in het Fries) is gelegen in het licht glooiende Gaasterland en is de kleinste van de Friese Elfsteden. De stad is van oorsprong een middeleeuwse vestingstad. Door de ligging aan het Slotermeer is Sloten een echte watersportstad. Het heeft twee waterpoorten en een pittoresk centrum met smalle straatjes en gezellige terrasjes. Door de grootte en het inwonersaantal van nog geen duizend personen, is Sloten volgens hedendaagse begrippen een dorp, maar volgens velen wel meteen één van de mooiste dorpen van Friesland.

Veiling
De online veiling van het perceel vindt plaats op 26 november 2020 om 13.00 uur op het platform van BOG Auctions.

Onderhandse bieding
Het is mogelijk om tot 11 november 2020 een onderhands bod uit te brengen. Maak hiervoor gebruik van het op de website www.bog-auctions.com geplaatste biedformulier.

Klik hier voor meer informatie.

Bieden
Om te kunnen bieden dient een geïnteresseerde partij zich te registreren op de website van BOG Auctions en zich te legaliseren bij een notaris.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven