Plant Health Cure organiseert 12-tal webinars

Plant Health Cure (PHC) start woensdag 3 maart 2021 met een serie webinars. Daarin worden specifieke onderwerpen uitgediept die ingaan op onder andere bodemkwaliteit en diversiteit toegespitst op verschillende teeltsoorten. Via de website phc.eu kan worden ingeschreven op één of meerdere webinars die kosteloos zijn te volgen. Pius Floris, directeur en adviseur: "PHC is gespecialiseerd in producten voor bodemverbetering en mycorrhiza, die er voor zorgen dat planten en gewassen beter kunnen groeien. Door toepassing van organische bladbemesting en plantversterkers kan de plantweerstand op hoger niveau worden gebracht".

PHC kan door Covid-19 niet deelnemen aan beurzen. De online lezingen spelen in op de vraag naar kennisdeling en worden gehouden op de voor de doelgroep afgestemde momenten. Er is de mogelijkheid vragen te stellen. Sprekers tijdens de serie webinars zijn Pius Floris (directeur en adviseur PHC), Raymond Notermans (teeltadviseur fruitteelt), Stefan Even (teeltadviseur boomkwekerij) en Johan Middelkamp (teeltadviseur akkerbouw).

PHC is leverancier van een serie producten, veelal vanuit de wetenschap aangetoond, die bijdragen aan optimale plantengroei zonder het gebruik van kunstmest en een minimaal gebruik van bestrijdingsmiddelen. PHC streeft door intensieve kennisoverdracht na dat er bewustwording ontstaat hoe herstellende landbouw bereikt kan worden door de bodembiologie centraal te stellen. PHC is onderdeel van de Den Ouden Groep.

Voor meer informatie:  
PHC
Hans Derksen, Manager Marketing en Communicatie:
T: 0612363095
E: h.derksen@denoudengroep.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven