Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uienprijzen in Navi Mumbai in het water gevallen

Handelaren op de uien- en aardappelmarkt van het Agriculture Produce Market Committee (APMC) in Vashi hebben enorme verliezen geleden toen tonnen uien doorweekt raakten van de regen. De meeste uien konden niet meer worden verkocht.

De aanhoudende regenval sinds het weekend heeft de producten die naar de markt werden gebracht beschadigd. Volgens handelaren waren de uien die werden aangevoerd doorweekt door de regen, terwijl er door de regen al minder klanten op de markt kwamen.

Een handelaar zei dat alleen al op maandag in totaal 84 vrachtwagens met uien op de markt waren aangekomen, waarvan de meeste nat waren geworden. Als gevolg daarvan werden de uien van de hoogste kwaliteit verkocht voor ₹12-14 per kilo, uien van gemiddelde kwaliteit en gewone uien voor ₹5-8 per kilo, terwijl de uien die de meeste schade hadden geleden voor ₹1-3 per kilo moesten worden verkocht.

[₹10 = € 0,11]

Bron: freepressjournal.in

Publicatiedatum: