Nieuw model kistenkantelaar

Het Research & Development team van Haith heeft een nieuw model kisten-kantelaar ontworpen, de Rota-Tip Auto Eject. Omdat de Rota-Tip zo robuust is geconstrueerd, is deze geschikt voor het zwaardere werk. Hij keert de kist in zijn totaliteit om zodat deze compleet geledigd wordt en er helemaal niets van het product achter blijft. Ook behandelt de Rota-Tip het product met grote voorzichtigheid en is hij vanwege zijn hoge capaciteit geschikt voor voedsel-verwerkende lijnen met een constante product toevoer. De kisten kantelaar beschikt over een met rubber beklede voorraad bunker onder de kantel-unit met een brede afvoerband waarvan de snelheid regelbaar is.De Rota-Tip is voorzien van een roterende band die het product tegenhoudt tijdens het kantelen wat zorgt voor een zachte en voorzichtige product handling.
Dit innovatieve systeem heeft geen hydraulische componenten waardoor mogelijkheid van verontreiniging door olie op het product wordt uitgesloten. Bovendien zijn alle motoren van het type hoog rendement waardoor ze dus kostenbesparend werken.

Er zijn 2 modellen van het gepatenteerde Rota-Tip systeem: het ene model kantelt de kist waarna deze via een rollerbaan de kantelaar aan de zijkant verlaat met een capaciteit tot 35 kantelingen per uur. Het andere model heft de kist na het kantelen op d.m.v. een liftsysteem waarna de lege kist eenvoudig is weg te pakken. Dit model heeft een maximale capaciteit van 30 kantelingen per uur. Beide systemen zorgen voor aanzienlijk minder heftruckbeweging en zijn geschikt voor diverse kistmaten en gewichten.

Voor meer informatie:
Murre Techniek
Bastiaan Hoogerland
Zuidweg 18-20
4413 NM Krabbendijke
+31(0)6-20056560
bastiaanh@murre.nl
www.murre.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven