Schouw Informatisering met AGF-klanten op bezoek bij Microsoft EBC

Dinsdag 22 maart heeft Schouw Informatisering samen met haar AGF-klanten een bezoek gebracht aan het nieuwe Microsoft Development Center in Kopenhagen. Het was een inspirerende dag met interessante sprekers als Joan Duffhues van Eosta, Jannik Bausager (Manager SMB Applications, Microsoft) en Paul White (General Manager Microsoft Dynamics NAV).

De relatie van Schouw met haar klanten, Microsoft en technology partners vormt het hart van de Food Community, een gevoel van partnership, van openheid en saamhorigheid. In dit kader is Schouw de dialoog aangegaan over de vertaalslag van trends binnen de AGF naar ontwikkelthema's voor de doorontwikkeling van SI Foodware AGF. Schouw streeft ernaar samen met haar klanten en partners kennis en technologie te delen en ontwikkelen op het gebied van Food en ICT in een veranderende markt die zowel groeit in lokaal als globaal opzicht.


Op de foto: Schouw Informatisering, Nature's Pride, Eosta, Capespan, De Groot International, Total Produce, Total Produce Direct, E.F.P. International, Fresh Mushroom Europe, Best Fresh Group, Special Fruit, C.G. Timmermans & ZN, Origin Fruit Direct, Thysia en Microsoft.

Meer informatie:
Schouw Informatisering BV
Marlie van Meer
T: +316 36 29 89 69
www.schouw.orgPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven