Symach en Wiskerke Onions vieren 10-jarige samenwerking

Dit jaar vieren Symach en Wiskerke Onions hun 10-jarige samenwerking. Deze samenwerking begon eind 2005 met de levering van een palletizer. Johnny de Bat van Symach sloot deze eerste overeenkomst met Jaap Wiskerke. Door de sterke groei had Wiskerke Onions al snel behoefte aan meer capaciteit, extra opties en een betere interne logistiek. Er volgden meer Symach palletizers, wikkelaars, hoekenzet-omsnoeringsmachines en een pallet-transportsysteem van de palletizers tot aan de expeditie. Om alles goed in te passen en de productie zo min mogelijk te verstoren stelde Symach Iman Koopman aan als projectmanager. Samen met Bob Salm werden de projecten telkens volgens planning opgeleverd.


John de Bat en Chayenne Wiskerke

"Uit ervaring weten we dat er bij zulke uitdagende projecten ook wel eens een probleem moet worden opgelost. En daarom wordt het ontwerp zo gemaakt dat er onder alle omstandigheden zoveel mogelijk kan worden doorgewerkt. Door het zeer hoge palletgewicht functioneerde het sturen van de pallets over het transportsysteem in eerste instantie niet naar behoren. Gelukkig was in het ontwerp al een mogelijkheid voorzien om pallets altijd te kunnen blijven verplaatsen. In een kort tijdsbestek is een geleiding toegevoegd aan het systeem, waarmee de problemen verholpen waren. Het snel verhelpen van problemen versterkt het vertrouwen", vertelt John de Bat.Recent is een bestaande palletizer met wikkelaar verplaatst en is een nieuwe hoekenzet omsnoeringsmachine geïnstalleerd. Daarmee is weer een project afgerond.
Het onderling vertrouwen is groot en de samenwerking tussen Symach, Chayenne Wiskerke en Bob Salm van Wiskerke Onions is uitstekend. Chayenne Wiskerke over de samenwerking: "De grote volumes en export naar 95 landen stellen hoge eisen aan de logistiek van Wiskerke Onions. Hiervoor hebben we sterke partners nodig zoals Symach . Symach denkt altijd mee, biedt maatwerk, betrouwbare machines en een uitstekende service. En ook op persoonlijk vlak is het prettig zaken doen!"

Voor meer informatie:
Symach Palletizers BV
Gerard Philipsweg 8
4538 DA Terneuzen
Tel.nr. 0115-685625
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven