2-4 november in Westergasfabriek

Verkoop vergroten via de Amsterdam Produce Show and Conference?

De Amsterdam Produce Show and Conference (APS) is een nieuw evenement dat de internationale AGF- en bloemensector samenbrengt in Nederland. Het Amsterdamse evenement wordt van 2 tot 4 november georganiseerd door de makers van de London Produce Show and Conference en The New York Produce Show and Conference en zal plaatsvinden in de Westergasfabriek.

Directe verbinding met kopers
Op de vakbeurs staan Nederlandse en internationale exposanten in directe verbinding met vele kopers uit de retail, foodservice en groothandel. Naast en rond de beurs zullen ook netwerkevenementen op Nederland gerichte seminars en demonstraties met een aantal van 's lands grootste culinaire chefs worden georganiseerd.

Een uniek evenement voor versproducten
Het evenement biedt meerdere mogelijkheden voor bedrijven om hun merk en diensten te presenteren of om nieuwe producten te lanceren. Zo kun je sponsor worden of je naam laten printen op de tas die aan elke beursdeelnemer wordt gegeven. Ook het Thought Leaders Breakfast Panel, het studentenprogramma, de educatieve seminars en de kookdemonstraties creƫren platforms voor sponsoring.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven