Internationale fotoreportage Macfrut

Tholen - De Italiaanse AGF- en machinebeurs Macfrut is nog steeds groeiende: het aantal bezoekers vorige week oversteeg de 38.000. Dat is 9% meer dan vorig jaar. Ook de interesse uit het buitenland was gegroeid. Standhouders spraken hun tevredenheid uit over het aantal en de kwaliteit van de bezoekers. De volgende edities van Macfrut zullen in het voorjaar plaatsvinden van 10 tot 12 mei 2017. Aardbei is dan het product dat centraal staat.

Wij maakten een internationale fotoreportage van de niet-Italiaanse standhouders. Volgens de cijfers was ruim 20% van de standhouders 'buitenlands'. Ze kwamen uit de hele wereld: van Sudan tot Costa Rica. Ook kwamen we verschillende leuke presentaties en verpakkingen tegen die in de reportage terug te zien zijn.

Klik hier voor de internationale fotoreportage

Klik hier voor de Italiaanse fotoreportage van onze collega's van Freshplaza ItaliëPeru: groeiende interesse in Italië
Dit jaar was Peru het partnerland van Macfrut. Vergeleken met vorig jaar heeft Peru een grotere stand en zijn er meer exporteurs aanwezig. Belangrijke Peruaanse producten zijn artisjokken en asperges, maar er worden ook veel andere producten geteeld zoals bananen, avocado's, druiven en citrus. Er is een groeiende interesse in de Italiaanse markt en dat werd ook bevestigd door de aanwezige exporteurs. In de laatste vijf jaar was een gemiddelde jaarlijkse groei van 15% zichtbaar in de handel van Peru naar Italië.

Klik hier voor de internationale fotoreportage

Klik hier voor de Italiaanse fotoreportage van onze collega's van Freshplaza Italië

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven