Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Wegvallen importheffingen biedt kansen voor (toe)leveranciers

29 november t/m 1 december: Fresh Business Expo 2016 in Kiev

De organisatoren van Fresh Business Expo, welke plaatsvindt van 29 november tot 1 december 2016 in Kiev, Oekraïne, hebben te kennen gegeven dat de beursruimte nu voor reeds 70 procent is gevuld. In vergelijking met de afgelopen editie is dit een groei van 50 procent. Fresh Business Expo is het enige B2B evenement in Oekraïne dat zich exclusief richt op de groente- en fruitsector. Bedrijven die deelnemen aan Fresh Business Expo 2016 vertegenwoordigen de gehele keten, variërend van optische sorteermachines tot gekoelde opslagfaciliteiten en van fruitbomen tot telers van groenten en fruit.

Op 1 januari 2016 is het vrijhandelsverdrag met de EU in werking getreden. Dit zal de Oekraïense economie een enorme stimulans geven. Vanwege het vrijhandelsverdrag is het voor Oekraïense telers en exporteurs mogelijk om hun producten zonder barrières te exporteren naar de EU. Oekraïense telers zullen echter moeten investeren in nieuwe machines en opslagfaciliteiten om te voldoen aan de Europese standaard. Dat geeft een enorm potentieel vrij voor westerse (toe)leveranciers. Ook voor hen zullen de importheffingen op korte termijn verdwijnen.

De beurs wordt gelijktijdig georganiseerd met de conferentie 'Fruits & Vegetables of Ukraine' van Fruit Inform. De beurs en conferentie trekken ieder jaar de grootste Oekraïense telers, handelaren, supermarktinkopers, importeurs, distributeurs alsmede agronomisten en hoger management van agroholdings en verwerkende industrie.

Nu is de beste tijd om in te stappen in deze enorme potentiële markt van 46 miljoen inwoners en te profiteren van de te verwachten groei in de komende jaren.

Voor meer informatie:
Juliette Bevelander-Roorda
AGF Promotie

T: +31 621212941
info@agf-promotie.nl
www.freshbusiness-expo.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven