Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vruchtbare B2B meetings maar minder bezoekers

Fotoreportage China Fruit & Vegetable Fair 2016

Van 30 oktober tot 1 november vond in Beijing de AGF-vakbeurs China FVF plaats. De deelnemers waren zeer te spreken over het niveau van de seminars. Buitenlandse bezoekers gaven aan blij te zijn met de mogelijkheden om handelsautoriteiten te ontmoeten. Tijdens de tweede beursdag liep het bezoekersaantal echter terug, wat voor sommigen teleurstellend was.
 
Klik hier voor de fotoreportage




IHet drukke Nieuw-Zeelandse Paviljoen met Allan Pollard van PipFruit, Jen Scoular, Ashby Whitebread en Roger Gilbertson, allen van PipFruit

De China FVF wordt door velen gewaardeerd vanwege het hoge niveau van de lezingen. "De gekozen onderwerpen zijn actueel en er worden interessante sprekers uitgenodigd," vertelt een Chinese bezoeker. Tijdens de seminars en lezingen kwamen veel onderwerpen aan bod waaronder de huidige toestand op de Chinese AGF-markt, logistiek, data, quarantaineprotocollen en de productie en het vermarkten van binnenlandse en importproducten.

Klik hier voor een fotoverslag


Fu Wang Yu, directeur van Shuang Yu (Thailand) en Fang Yi, General Manager van Beijing Brilliant Flourish Imp & Exp


Nancy Su uit Hainan, producent en exporteur van exotisch fruit uit de provincie. Het bedrijf heeft eveneens een kantoor in Sjanghai.

De organisatie was blij met de resultaten van de ruim 120 B2B-meetings die tijdens de drie beursdagen hebben plaatsgevonden. Buitenlandse exposanten waren speciaal op de beurs afgekomen om vertegenwoordigers van de Chinese Inspectie en Quarantainedienst en het PRC te kunnen spreken. Beide organisaties kunnen helpen toegang tot de Chinese markt te krijgen. "Het ontmoeten van vertegenwoordigers van deze instanties is een belangrijke stap voor ons om toegang tot deze markt te krijgen," laat de Zuid-Afrikaanse delegatie weten.



Speciale gele passievrucht variƫteit

Een aantal binnenlandse exposanten was teleurgesteld over het aantal bezoekers. "De eerste dag was vrij druk en ook de tweede beursdag kende een bedrijvige start maar in de loop van de dag werd het steeds rustiger."


Publicatiedatum: