Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Corné Braber van AppsforFarming:

"Apps slaan aan bij telers en teeltadviseurs"

Corné Braber stapte afgelopen jaar in het avontuur om telers aan de apps te krijgen en die uitdaging slaat volgens de directeur van AppsforFarming.com aan. "Het app-gebruik van telers valt me niks tegen. Onze apps zijn nu al bijna 1.000 keer gedownload!" AppsforFarming biedt momenteel een drietal apps aan: de GrowerApp voor telers, de CropAdvisorApp voor teeltadviseurs en de PhyApp tegen Phyothptora. En Corné heeft plannen te over voor meerdere apps.



De Growerapp is ontwikkeld voor telers om alle werkzaamheden eenvoudig en snel registeren op hun smartphone. De GrowerApp is geschikt voor akkerbouwers, tuinders, veehouders, fruittelers, voor alle telers en alle gewassen. De app beschikt over een actuele lijst met gewasbeschermingsmiddelen om fouten te voorkomen. Naast het registeren kan de teler ook adviezen ontvangen in de GrowerApp van hun eigen teeltadviseur.



De CropAdvisorApp is gemaakt voor teeltadviseurs en teelbegeleiders. In de CropAdvisorApp kan een teeltadviseur meekijken in de perceelsgegevens van hun klanten zodat ze hen niet meer hoeft lastig te vallen met de vraag "wat heeft u vorige week gespoten, bemest, etc. Daarnaast kan de teeltadviseur zijn telers direct en snel adviezen geven met de CropAdvisorApp. Deze adviezen komen binnen op de GrowerApp en kunnen direct worden overgenomen als registratie.

De apps werken voor zowel de iPhone en iPad als Android. De basisfunctionaliteiten zijn gratis en voor extra diensten zijn abonnementen af te nemen.

Voor meer informatie:
Corné Braber
corne@appsforfarming.com
Mob: 06-19226535
www.appsforfarming.com
Publicatiedatum: