Internationale AGF-producenten op bezoek

Lan Handling organiseert tweede editie Expert Days

Lan Handling Technologies in Halfweg verwelkomt op 11 en 12 mei tientallen internationale AGF-producenten. De End-of-Line editie van de Expert Days staat in het teken van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van automatisering.

In lijn met het thema 'van verpakken tot palletiseren' vertellen verschillende gerenommeerde spelers over de laatste inzichten, trends en innovaties. Zo zijn onder andere Fanuc (robotleverancier), Multivac (verpakkingsmachines), Manter (weegmachines) en Euro Pool System (kratten) aanwezig. 

Rondleiding werkplaats
Daarnaast gaan voor het eerst de deuren van de nieuwe werkplaats aan de Haarlemmerstraatweg 157 open. Bezoekers kunnen dan diverse AGF handling systemen in actie zien, met dolly-/krat laders, robotcellen en palletisers.

Aardappelen, wortelen, uien, salades en meer
In Nederland, België, Duitsland en Engeland zijn veel voedingsproducenten te vinden die voor het secundaire verpakkingsproces gebruikmaken van de oplossingen van Lan Handling. Denk daarbij aan aardappelen in zakken, dozen en kratten. Maar ook groenten en fruit in flowwrap en topseal verpakkingen, zoals kant-en-klaarsalades of maiskolven en avocado’s. Het automatiseren van dergelijke productielijnen van verpakkingsmachine tot palletiseergebied is een flinke uitdaging en gebeurt door Lan Handling in samenwerking met diverse leveranciers, die allemaal aanwezig zijn.

Meer info is te vinden via www.lanhandling.com/expertdays.  Inschrijven is op basis van beschikbaarheid en deelname is gratis.

Voor meer informatie:
Milou Jansen
Lan Handling Technologies
+31 (0)6 30 31 90 01
milou.jansen@landhandling.com 
www.lanhandling.com   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven