CO2 Correct

Live Impact Calculator op Fruit Logistica

Volgende week staat CO₂ Correct op de Fruit Logistica Berlijn met een Live Impact Calculator. Een vernuftig apparaat waarmee bezoekers op basis van diverse kenmerken inzichten krijgen in de impact van een stuk groente of fruit. De calculator is een manier om mensen duidelijk te maken wat de gevolgen van hun keuzes in de keten zijn. Door vervolgens met CO2 Correct die impact volledig te corrigeren zijn de duurzame vervolgstappen een directe winst voor het milieu.

Duurzaam toegankelijk maken
Stephan Schneider oprichter van CO₂ Correct legt uit waarom hij juist met dit apparaat naar beurzen toe gaat. “CO2 Correct wil duurzaamheid toegankelijk maken voor organisaties. Alleen als we met elkaar het thema duurzaamheid oppakken kunnen we een verschil maken. Maar
duurzaamheid is voor veel bedrijven ook een gevarieerd en onduidelijk onderwerp. Met onze Live Calculator maken we de impact direct zichtbaar en gaan we met bezoekers in op de mogelijkheden om hun impact te verbeteren. Een unieke tool die past bij de AGF sector waar mensen van duidelijkheid en doorpakken houden.”

CO₂ Correct is een initiatief waarbij partijen in de keten direct de volledige CO₂ impact van hun producten kunnen corrigeren. Met een duidelijk label en een simpele boodschap kunnen consumenten vervolgens met een gerust gevoel een product aanschaffen. Vanuit het CO₂ gecorrigeerde startpunt beloven de betrokken bedrijven om hun impact in de keten verder te reduceren met verschillende duurzame initiatieven.

Fruit Logistica
De deelname aan de Fruit Logistica is voor CO₂ Correct de eerste kennismaking met het internationale publiek uit de AGF wereld. Hun stand is te vinden in de Holland Hal 3.2 / A-16.

Voor meer informatie:
Stephan Schneider
CO2 Correct B.V.
M: +31 (0)6 51 34 86 14
stephan@co2correct.com
www.co2corrrect.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven