Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Smartphonebezit onder agrariërs stijgt met 67%

Het smartphonebezit onder agrariërs is met 67% gestegen ten opzichte van begin 2012. Dat blijkt uit onderzoek dat Prosu Databased Marketing telefonisch onder 1.775 agrariërs heeft uitgevoerd. Steeds meer agrariërs bezitten een smartphone. In maart 2012 had 15% van alle agrariërs een smartphone. Resultaten van onderzoek dat Prosu Databased Marketing heeft uitgevoerd laten zien dat er een kantelpunt is op het gebied van smartphonebezit. Het bezit is namelijk inmiddels gestegen naar 25%.

De agrariërs lopen nog wel steeds ver achter op de rest van Nederland waar 58% op dit moment een smartphone bezit (Bron: Telecompaper), maar het smartphonebezit onder agrariërs is wel in ontwikkeling. Dat blijkt ook uit het feit dat maar liefst 30% van de niet-smartphonebezittende agrariërs verwacht in de komende 3 jaar een smartphone te bezitten. Dit was in 2012 slechts 13%. Ook hier is een kantelpunt zichtbaar!

Prosu Databased Marketing heeft onlangs onderzoek gedaan naar het mediagebruik van agrariërs. Dit is een herhaling van het onderzoek van 2012 en 2011. Belangrijke onderwerpen binnen het onderzoek zijn: internetgedrag, e-mail, sociale mediagebruik, smartphonebezit en -gebruik en apps. Er zijn verschillende doelgroepen telefonisch benaderd, namelijk: melkveehouders, varkenshouders, glastuinbouwers, akkerbouwers en loonwerkers.

De resultaten uit het onderzoek laten spectaculaire veranderingen zien. Bent u benieuwd naar de complete uitkomst van het media-onderzoek? Wilt u meer informatie over uw sector/doelgroep of een specifiek onderwerp, of wilt u direct het rapport bestellen? Neem dan nu contact op met Sean Barten via 0320 286939, via sean.barten@prosu.nl of vul het contactformulier in.
Publicatiedatum: