Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

21-23 november

Minister-president Rutte leidt economische missie naar Indonesië

Minister-president Rutte brengt van 21 tot en met 23 november 2016 een bezoek aan Indonesië. Ook de ministers Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking), Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) en staatssecretaris Dijksma (Infrastructuur en Milieu) reizen mee. Een delegatie van het Nederlandse bedrijfsleven zal hen hierbij vergezellen. De verdere verdieping van de politieke en economische banden tussen Nederland en Indonesië staan centraal tijdens het bezoek. De minister-president zal onder meer een ontmoeting hebben met de Indonesische president Joko Widodo.

Indonesië is de grootste economie van Zuidoost-Azië. Nederland is voor Indonesië de belangrijkste Europese exportbestemming en een grote Europese investeerder. De handel tussen beide landen bedroeg in 2015 circa 3,2 miljard euro.

Tuinbouw
De missie richt zich in de eerste plaats op bedrijven en kennisinstellingen uit de sectoren/ thema's: water & maritiem, klimaat & afvalmanagement, life sciences & health, en tuinbouw & uitgangsmaterialen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven