Exportprijs Chinese knoflook blijft dalen

"Het exportseizoen voor knoflook begon in juni en loopt af aan het einde van maart in het komende jaar. Aan het begin kochten handelaren grote hoeveelheden knoflook in. Hierdoor nam het aanbod op de knoflookmarkt in rap tempo toe. Bij alle grote havens begonnen grote volumes zich op te hopen, waardoor de exportprijs voor Chinees knoflook begon te dalen," zegt Annie Chen van Jining Fenduni Foodstuff.


Premiumverpakking voor export


Knoflook in opslag


Knoflook voor export

"De exportprijs van knoflook is op dit moment nog steeds aan het dalen. De risico's voor Chinese telers en exporteurs nemen geleidelijk aan steeds meer toe. Deze situatie zal waarschijnlijk tot het Chinese nieuwjaar in 2018 aan blijven houden. De huidige hoeveelheden in opslag worden groter dan die van vorig jaar. Dit leidt in de komende maanden mogelijk tot meer druk op de markt."


Knoflook van hoge kwaliteit


Knoflook in opslag


Knoflook voor export

"We kopen in Jinxiang knoflook van hoge kwaliteit in. Daarna zetten we dit onder ons eigen merk "Fenduni" op de markt. We exporteren ons knoflook via de haven van Qingdao naar landen in het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika. Om zoveel mogelijk aan de vraag van onze klanten te voldoen, gaan we in de toekomst verschillende soorten verpakking aanbieden. Hierbij kijken we per land waar onze klanten zitten naar hoe het consumentengedrag verschilt."

Annie Chen
Jining Fenduni Foodstuff Co., Ltd.
Room 1501, Building D, Yunhecheng Commercial Center, No.17, Middle of Taibai Road, Jining, Shandong, China
Skype ID: fenduni5
Whatsapp/Viber/Wechat: +86 186 7871 0377
Phone: +86 186 7871 0377 
Fax: +86 537 2171 377

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven