Väderstad breidt uit in België met Homburg Machinehandel

De Zweedse fabrikant van landbouwmachines Väderstad bundelt in België zijn krachten samen met Homburg Machinehandel. Homburg, die al lange tijd partner is van Väderstad in Nederland en Vlaamse delen van België, is sinds 1 oktober dit jaar de exclusieve distributeur van Väderstad Machinery in heel België.

Precisielandbouw
Homburg Machinehandel is al meer dan 60 jaar aanwezig op de Nederlandse markt en een van de succesvolle spelers in precisielandbouw. Naast de verkoop van Väderstad produceert het bedrijf drainage apparatuur en distribueert het ook Hardi veldspuiten, Garford schoffeltechniek en AG Leader precisie technologie. Service-en garantieproblemen worden ook afgehandeld door Homburg en zijn dealers in België, ook voor bestaande Väderstad-machines.

Marijn van den Akker is verantwoordelijk voor de Belgische markt binnen Homburg richt zich op de opbouw van het verkoopbedrijf Homburg Belgium.

Award bij Agritechnica
Väderstadmachines en haar methodes vallen dankzij het hoge innovatieniveau van de onderneming nog wel eens in de prijzen. Een van de meest recente innovaties, 'Tempo WideLining', werd onlangs bekroond met de Agritechnica Innovation Award. "De zilveren medaille op de grootste landbouwbeurs ter wereld laat zien dat we erin slagen om ideeën om te zetten in effectieve oplossingen ", zegt Mattias Hovnert van Väderstad. Het systeem wordt onthuld op de Agritechnica 2019 in Hannover en zal op de markt beschikbaar zijn vanaf de herfst 2020.Voor meer informatie:
Susanne Dalskog
Väderstad
E: susanne.dalskog@vaderstad.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.