Waterman Onions start met de verkoop van uienzaad

Vanaf vandaag kunnen Nederlandse telers hun uienzaden inkopen via www.uienzaadonline.nl, een initiatief van Waterman Onions uit Emmeloord. Het bedrijf heeft al meer dan 20 jaar verstand van uien en wil met deze nieuwe tak een bijdrage leveren aan een (nog) betere kwaliteit van de Nederlandse ui.

Waarom Waterman uiendzaad gaat verkopen? Inkoper Nathan Rommens licht het toe: "We hebben een groot netwerk en simpelweg kennis van zaken. Het feit dat we dit alles graag delen heeft ons doen besluiten naast het inkopen, sorteren en verkopen van uien, nu ook uienzaad aan te bieden aan de Nederlandse teler.
 
Ons doel hierbij is eenvoudig. Een nog hogere kwaliteit van de Nederlandse ui realiseren door de juiste en beste rassen uienzaad te selecteren, de teler te voorzien van advies op maat, door transparantie op de markt te creëren en daarmee een goede prijs te garanderen."

"Met deze extra tak van sport is Waterman Onions een allround partij waar op vele vlakken mee samengewerkt kan worden. Een partij met kennis van zaken over de gehele keten. Een partij die eenvoudig staat voor kennis, kunde en kwaliteit", aldus Waterman. 

Voor meer informatie:
Nathan Rommens  
Waterman Onions
06- 30 00 27 12
info@uienzaadonline.nl  
www.uienzaadonline.nl    

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.