Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TerraPulse in nieuwe verpakking

Een starter voor een stabiele bodembiologie, TerraPulse, heeft een nieuwe verpakking. “Met de vernieuwde en unieke verpakkingswijze geven wij de kwaliteit van dit product een extra boost

“Meststoffen kunnen alleen goed worden opgenomen wanneer de biologie van de bodem naar behoren is. TerraPulse zorgt hiervoor.” Het product voegt een hoog gehalte aan bodemschimmels, bacteriën, streptomyceten en fulvine aan de bodem toe. Volgens Plant Health Cure zijn deze bestandsdelen essentieel voor het vrijmaken van de meeste mineralen. Ook bevat het product steenmeel met unieke sporenelementen die veelal uit de bodem zijn verdwenen.  

Energierijk
Het product is rijk aan energie. “Deze energie is noodzakelijk voor veel bodemprocessen. We houden deze energie vast in het product tot het op het land wordt gestrooid. Op deze wijze kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit bieden.”

Unieke verpakking
Om ervoor te zorgen dat TerraPulse vers op het land terrecht komt, is er een nieuwe big-bag verpakking ontworpen. Uit de verpakkingen wordt zuurstof onttrokken tot minder dan 0,5%. Vervolgens wordt er atmosferische stikstof in de big bag geblazen, waardoor de korrels ‘geconditioneerd’ verpakt zijn.

“Het voordeel hiervan is dat de bestandsdelen, welke zijn bedoeld voor de bodem, niet eerder in werking treden.”

Voor meer informatie:
Plant Health Cure
013 7200 300
info@phc.eu 
www.phc.eu 


Publicatiedatum: