Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Generation Farms, Vidalia

Amerikaans biologisch uienprogramma gaat voor de lente van start

Morning Kiss Organic kijkt ernaar uit om dit voorjaar een gezond gewas biologische Vidalia uien op de markt te brengen met rode, gele en witte uien uit het oosten van de VS.

Dit seizoen zal Morning Kiss Organic opnieuw uien afnemen van Generation Farms in Vidalia, één van de 50 geregistreerde telers in het zuidoosten van Georgia. Generation Farms is een familiebedrijf dat de familie Stanley al sinds 1945 exploiteert. Het teeltbedrijf maakt gebruik van grondwaterbehoud, grondwaterbeheer en een algemene vermindering van de CO2-voetafdruk om op verantwoorde wijze uien van de beste kwaliteit te telen.


Michael Guptill van Morning Kiss Organic: "Dit jaar zullen we een volledig biologisch uienprogramma aanbieden met rode, witte, gele en zoete uien. We zijn er trots op dat we onze relatie met Generation Farms kunnen voortzetten."

Vidalia-uien worden handmatig geteeld en zijn slechts gedurende een korte periode beschikbaar. De manier waarop Vidalia-uien in de vollegrond van Georgia worden geteeld levert een van de mildste uien op en verbetert de smaak, zoetheid en textuur van de ui, waardoor ze de reputatie hebben heerlijk te zijn wanneer ze rauw worden geserveerd. Alle uien zijn rijk aan voedingsstoffen, waaronder vitamine B en C en uit studies blijkt dat uien ontstekingen en cholesterol kunnen verminderen. Nu het weer warmer wordt zullen consumenten gezond willen eten en biologische groenten en fruit in hun recepten verwerken.

De uien zijn onderdeel van een volledige lijn van zomergroenten, waaronder paprika's, broccoli, courgette, gele pompoen, aubergines en rode en groene kool. Alle producten worden dagelijks vers verpakt en Morning Kiss Organic biedt aangepaste programma's om aan de individuele behoeften van retailers te voldoen.

Voor meer informatie:
Nelly Czajkowski
Morning Kiss Organic
+1 617 884 9033
nelly@disilvafruit.com 
www.morningkissorganic.com

Publicatiedatum: