Publicatie van de noteringen Holland Onion Association

Vanaf maandag 11 september jl. is de app Onion Today gestart met het publiceren van de prijsnoteringen voor uien, die verzameld worden door de Holland Onion Association, onderdeel van het GroentenFruit Huis. Ruim 90% van de Nederlandse uienhandelaren is hierbij aangesloten.

Per dag geeft de app Onion Today een samenvatting van:
- Het aantal transacties
- Het volume per dag
- De gewogen gemiddelde prijs
- De hoogste prijsnotering
- De laagste prijsnotering

Zodra de Holland Onion Association de noteringen openbaar maakt, wordt hiervan vrijwel direct een samenvatting gegeven op de app. Deze noteringen vormen de basis voor de inbreng vanuit de handel voor de beursberichten van Goes en Emmeloord.

De noteringen betreffen de transacties, die voldoen aan de condities die de beurs stelt. Dit betreft genoteerde prijzen voor leveringen binnen drie weken en met minder dan 16% tarra. Onion Today vermeldt ook de beursberichten van Goes, Middenmeer en Emmeloord, zodra deze worden vrijgegeven.

Gebruikers van Onion Today zijn vanaf nu dagelijks goed geïnformeerd over de actuele prijssituatie van de Nederlandse ui. Het publiceren van de meest actuele prijsnotering is een onderdeel van de Onion Today app. De app is bedoeld voor ieder bedrijf die actief is in de uiensector of daarmee verwant is. Ervaar wat er allemaal nog meer kan met Onion Today en sluit uw bedrijf aan. Het registreren gaat eenvoudig als volgt:
  • Ga naar www.oniontoday.com en kies "Start direct"
  • Zoek uw bedrijf op in het gekoppelde KVK register en vul nog enkele gegevens in
  • Klik op de activeringslink in uw e-mail
  • Download de app in de App of Google Playstore
  • Log in met het opgegeven e-mail adres en het zelfgekozen wachtwoord tijdens de registratie
De eerste maand is gratis en vrijblijvend! Daarna kan men kiezen voor een van de drie abonnementsvormen. Er is al een abonnement mogelijk vanaf 6 euro per maand.

Voor meer info:
De prijzen staan alleen vermeld op de app. Achtergronden van de app staan vermeld op www.oniontoday.com of bel direct met Wim Menu: 06-22378492

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven