Verbindende sterke schakels van Agroventilatie op Aardappeldemodag 2018

'Sterke schakels verbinden' is het hoofdthema van de aanstaande Aardappeldemodag 2018 op woensdag 22 augustus te Westmaas. Een passender thema heeft de organisatie van de aardappelbeurs, wat Agroventilatie betreft, niet kunnen bedenken. 

Al sinds vele jaren maakt Agroventilatie Europa's meest sterke schakels op het gebied van bovengrondse productventilatie in aardappelen en uien. Deze zal de fabrikant met gepaste trots presenteren op het mechanisatieterrein van de Aardappeldemodag. Agroventilatie zal op deze 2018-editie van de toonaangevende aardappelbeurs de meest robuuste en moderne halfronde ventilatiekanalen laten zien die momenteel in Europa verkrijgbaar zijn. 

Luchtgaten met uitgekiende vorm voor optimale ventilatie
De ventilatiekanalen zijn stuk voor stuk niet alleen ijzersterke schakels, maar ze verbinden ook nog eens optimaal doordat de afzonderlijke schaaldelen vrijwel naadloos op elkaar aansluiten. Dat voorkomt productbeschadiging en draagt bij aan een perfecte luchtdoorlaat uitsluitend door de luchtgaten. Deze luchtgaten hebben bovendien een uitgekiende vorm die mogelijk is dankzij de meest moderne ponstechniek die Agroventilatie hiervoor toepast. Deze draagt bij aan de meest ideale luchtverdeling in de aardappelhoop en is ook nog eens geheel vrij van bramen en scherpe randen, waardoor het bewaarproduct dat op de schaaldelen valt/ligt niet beschadigd. 

Geen productschade dankzij gladde afwerking
Ook de gladde afwerking van de halfronde schaaldelen draagt bij aan het voorkomen van beschadiging aan de aardappelen. Dankzij gebruik van hoogwaardig verzinkt staal vervormen deze niet tijdens het gebruik en dat zorgt voor een gegarandeerde naadloze aansluiting van de kanaaldelen, een optimale luchtverdeling en het blijvend voorkomen van beschadiging aan het bewaarproduct. 

Optimale prijs/kwaliteitverhouding
Agroventilatie weet eveneens sterke en verbindende schakels te vormen in zakelijk opzicht, dankzij de scherpe prijs/kwaliteitverhouding van de schaaldelen. Veel telers van aardappelen en uien weten Agroventilatie daarom al decennia lang te vinden. Ook de snelle levering draagt bij aan de populariteit van deze robuuste schaaldelen in de gehele aardappelsector, mede door de mogelijkheid van bestelling via de webshop www.agroventilatie.com.

Voor meer informatie:
AGROVENTILATIE 
Lieve Vrouwepoldersedijk 1a
3243 LA Stad aan 't Haringvliet

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven