"Huidige knoflookprijzen in China stabiel met een lichte daling"

De afgelopen weken is de knoflookmarkt voortdurend in beweging. Op de Europese markt zijn er ook aanzienlijke hoeveelheden lokale knoflook beschikbaar. Heeft dit enige invloed gehad op de Chinese export van knoflook? "In vergelijking met het vorige seizoen is onze export gestaag toegenomen. Klanten zijn meer tevreden over onze producten en service en vertrouwen ons meer. Hierdoor zijn we net zo concurrerend als voorheen en worden we niet noemenswaardig beïnvloed door externe factoren. Het aantal van onze klanten neemt ook toe", zegt Reynold van Jining Lemax Trading Co., Ltd.

"De huidige knoflookprijzen zijn stabiel met een lichte daling. De verwachting is dat de prijzen na het Chinese Lentefeest zullen dalen. Door ons te richten op het aanbieden van producten van hoge kwaliteit, streven we ernaar ons te onderscheiden van onze concurrenten. Naast de reguliere merken hebben wij ook ons eigen merk. Hierdoor zijn we niet alleen meer zichtbaar voor overzeese markten, maar kunnen we ook ons bedrijfsimago verbeteren."

"Onze belangrijkste exportbestemmingen zijn Europa, Midden-Amerika en Zuid-Amerika. In deze markten neemt ons aantal klanten toe en blijft ons bedrijf groeien. In de toekomst hopen we nieuwe marktregio's te ontwikkelen naast de gestage ontwikkeling van bestaande markten."

Jining Lemax Trading neemt dit jaar deel aan de Fruit Logistica in Berlijn. Hun stand bevindt zich in hal 7.2b, stand A-04. Over de verwachtingen voor deze beurs zegt Reynold: "Ik hoop met al onze oude klanten persoonlijk te kunnen praten om een sterkere relatie met hen te ontwikkelen, zodat er in het nieuwe jaar meer samenwerking komt. We hopen ook potentiële klanten over de hele wereld te ontmoeten om ons te helpen nieuwe markten te ontwikkelen."

Meer informatie:
Jining Lemax Trading Co., Ltd.
Kathy Ma - Genergal Manager
ma@lemaxfresh.com
Mr. Reynold
+86 537 3163767
sales7@lemaxfresh.com
https://lemaxfresh.com/


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven